UTA va ataca PROMOVAREA în Liga I! Misiunea lui Ionuţ Popa

UTA va ataca PROMOVAREA în Liga I! Misiunea lui Ionuţ Popa

UTA va ataca promovarea în Liga I în noul sezon, au precizat, pentru NewsAr.ro, surse din administraţia locală arădeană.

Momentul promovării nu a fost ales întâmplător: Anul 2019, este unul electoral (alegeri prezidenţiale, europarlamentare) iar până atunci se crede că va fi inaugurat, cu surle şi trâmbiţe, şi stadionul „Francisc Neuman”. Aşadar, administraţia arădeană, care finanţează echipa în proporţie covârşitoare, vrea să puncteze la capitolul imagine şi să profite electoral de pe urma acestui lucru.

Potrivit surselor noastre, intenţia administraţiei locale este de a-l păstra pe Ionuţ Popa la cârma echipei, cu misiunea clară de a reuşi promovarea în sezonul 2018 – 2019. De altfel, Popa a lăsat să se înţeleagă acest lucru, afirmând că va rămâne la echipă şi în noul sezon doar dacă se doreşte promovarea.

„Intenția este să promoveze la un moment dat, iar eu sper să pot ajuta. De fapt, voi rămâne la UTA și din vară doar dacă se dorește promovarea”, declara Ionuţ Popa în urmă cu două luni.

  1. Doamne ajuta! Popica poate face asta daca i se aduc cativa jucatori in plus la ceea ce are echipa acum. multa munca si seriozitate!! Haide UTA!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. adica
    plecam la drum cu ganduri mari
    apoi ne reconsideram obiectivul
    si la sfarsit ne bucuram ca am scapat de retrogradare !
    parca am mai vazut asta !

    Raspunde
  3. Fara popa! Mai bine liga 5 decat cu asta antrenor !
    Retrageti sigla si palmaresul! Astia nu ne reprezinta!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.