UTIL! Cum poți face să ARATE ca NOI toate VECHITURILE din casă

UTIL! Cum poți face să ARATE ca NOI toate VECHITURILE din casă

Te-ai întristat vreodată pentru că nu poți face lucrurile vechi sau îndrăgite să arate la fel de bine ca și atunci când erau noi?

Ei bine, cei de la Bright Side au făcut câteva teste și au găsit soluții ingenioase de rezolvare a problemei:

  1. Tocătorul se curăță cu un burete îmbibat într-un amestec de suc de lămâie și sare.

2. Vasele de cupru sunt considerate ideale pentru gătit. Pentru a le readuce strălucirea de altădată, presari puțină sare pe întreaga suprafață, apoi torni oțet peste sare și ștergi cu un burete dur. Rezultatul este spectaculos!

3. Tăvile de copt cu grăsime arsă se curăță prin aplicarea unei paste realizate din peroxid de hidrogen și sodă obișnuită. Pasta se întinde pe tava de copt și se lasă timp de 30 de minute, apoi se clătește.

4. Carpetele pătate se curăță cu o soluție obținută dintr-o parte oțet și două părți de apă. Amesteci apa si oțetul  într-o sticlă cu pulverizator, apoi spray-ezi puțin pe pată și acoperi cu o cârpă de pânză, umedă. Pornești fierul de călcat, îl setezi pe modul de abur, și îl lași pe pânză timp de 30 de secunde.

5.  Tenișilor le poți reda albul strălucitor folosind o soluție obținută din amestecul unei lingurițe de lichid de curățare mașină de spălat vase, trei linguri de peroxid de hydrogen și două linguri de bicarbonat de sodiu.

6. Canapeaua de piele– se șterg zgârieturile cu ulei de măsline sau ulei pentru copii, frecând ușor cu ajutorul unui tampon de bumbac de bună calitate, și se lasă la uscat timp de o oră. Se repetă procedura în cazul în care zgărieturile nu au dispărut.

7. Prosoapele– pentru a redeveni pufoase, le clătești în apă sărată după spălare. Dacă dorești ca prosoapele să rămână ca noi pentru mai mult timp, usucă-le într-o încăpere bine aerisită sau în aer liber.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.