Utiştii se deplasează la Sebiş, pentru o partidă a orgoliilor şi a… suspiciunilor!

Utiştii se deplasează la Sebiş, pentru o partidă a orgoliilor şi a… suspiciunilor!

Suporterii UTA-ei se vor deplasa sâmbătă la Sebiş, pentru a susţine echipa în dificila partidă pe care o va susţine echipa lor de suflet împotriva echipei locale, Naţional Sebiş.

„După startul perfect de campionat, cu cele două victorii consecutive, urmează primul meci care se anunţă cu adevărat greu pentru echipa noastră. UTA joacă sâmbătă la Sebiş într-un derby valoric al seriei ce ne poate pune pe linia directă spre locul întâi. Prezenţa utiştilor la acest meci este foarte importantă şi îi chemăm în număr cât mai mare să fie alături de echipă în misiunea dificilă de a învinge un adversar cu orgoliul rănit după meciul din Cupa României pierdut în faţa UTA-ei”, se arată într-un comunicat de presă al Suporter Club UTA.

Deplasarea suporterilor la Sebiş se va face cu autocarele, întâlnirea urmând a avea loc în faţa stadionului Francisc Neuman (UTA), sâmbătă, 20 septembrie, la ora 13.45. Costul deplasării este de 10 lei/ persoană. Suporterii se pot înscrie la numerele de telefon: 0751-100794 sau 0740-147291, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail: suporterclubuta@yahoo.com.

De remarcat, că în ceea ce priveşte partida de sâmbătă, de la Sebiş, au apărut suspiciuni legate de de un posibil blat. Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, a afirmat într-o conferinţă de presă că Gheorghe Falcă, primarul Aradului, i-ar fi cerut lui Gheorghe Feieş, primarul Sebişului, ca echipa locală să cedeze în faţa UTA-ei, facilitându-i astfel drumul spre pomovarea în al doilea eşalon.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.