UVVG Arad a donat calculatoare Clubul Copiilor din Galșa

UVVG Arad a donat calculatoare Clubul Copiilor din Galșa

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad continuă acțiunile prin intermediul cărora copiii din tot județul beneficiază de o educație solidă, dar și de o creștere armonioasă și sprijin din partea comunității.

Astfel, prin grija Departamentului IT al UVVG Arad, Clubul Copiilor din Galșa a fost dotat cu 10 unități de calculatoare și monitoarele aferente.

Parteneriatul dintre UVVG Arad și Clubul Copiilor din Galșa durează de câțiva ani și este bazat pe crezul comun că doar cu o educație solidă și cu petrecerea timpului liber învățând prin joacă se pot crea viitori profesioniști.

„Copiii sunt viitorul nostru, și pe cât de mult ne implicăm cu toții în educația și formarea lor ca oameni, cu atât mai mult ne vom putea mândri de oamenii minunați care vor deveni. Universitatea noastră se implică în viața comunităților urbane și rurale din județ, având astfel ocazia să vedem, încă din perioada copilăriei, cum arată viitorul nostru, al tuturor”, a declarat prof. univ. dr. habil  Coralia Cotoraci, rectorul UVVG Arad.

Clubul Copiilor din Galșa, coordonat de părintele Adorian Trif, din parohia Galșa, este un after-school modern pentru copiii comunității gălșene și nu numai. În prezent, aproximativ 50 de copii se bucură de activități practice : studierea limbii române și matematică, clasele 0-IV, matematică de gimnaziu, secție de etnografie și folclor, dezvoltare personală, teatru de păpuși, bucătărie unde tinerii pot învăța să gătească și sală de internet modernă.

Toate activitățile clubului stau sub semnul voluntariatului, iar activitățile la care participă copiii sunt gratuite.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.