UVVG Arad, în turneu de promovare în țările Africii de Nord

UVVG Arad, în turneu de promovare în țările Africii de Nord

Turneul de promovare a Universității de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad în țările Africii de Nord a continuat cu participarea delegației arădene la două târguri educaționale în Maroc: Rabat și Casablanca.

În prima zi, în Rabat, la International Education Fair, UVVG a fost prezentă alături de alte 18 universități din România, Cipru, USA, Irlanda, Rusia și Turcia. Echipa UVVG Arad a primit vizita Cătălinei-Iuliana Pînzariu, consul general al României în Maroc, a Marielei-Alexa Nica, ministru plenipotențiar al României în Maroc, a consulului onorific al României în Marrakech, Ellorhaoui Hassan, și a prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor din România. A doua zi, activitățile au continuat în Casablanca, la târgul educațional organizat de Flexy Class Global Education împreună cu Consiliul Național al Rectorilor din România.

În cea de-a treia zi, delegația UVVG împreună cu reprezentanții altor universități au vizitat cea mai mare universitate din Casablanca: Universitatea Hasan II, instituție cu care UVVG Arad are parteneriate de colaborare în derulare, care au dus la schimburi de experiență între cele două instituții de învățământ superior. Cu această ocazie au fost stabilite ultimele detalii ale vizitei profesorului Zakia Benhida, la UVVG Arad.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad continuă trendul internaționalizării, astfel că, la examenele de admitere, vor fi așteptați foarte mulți viitori studenți străini, de pe patru continente, pentru a intra în familia UVVG. „Împreună putem aduce schimbarea acolo unde este necesară, de la acceptarea diferențelor dintre oameni și culturi până la necesitatea învățării limbilor străine, atât pentru a lega punți de comunicare cu oameni de pe alte meleaguri cât și pentru a continua să ne dezvoltăm ca oameni, ca societate”, precizează reprezentanții universității.

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2023-2024!!!

Din data de 3 aprilie 2023, am dat startul înscrierilor la toate specializările U.V.V.G., pentru absolvenții de liceu care au promovat examenul de bacalaureat, la următoarele facultăți:

MEDICINĂ  https://www.uvvg.ro/facultatea-de-medicina/ 

FARMACIE https://www.uvvg.ro/facultatea-de-farmacie/

STOMATOLOGIE https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stomatologie/

ȘTIINTE JURIDICE (DREPT) https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-juridice/

ȘTIINȚE ECONOMICE, INFORMATICĂ ȘI INGINERIE

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-economice-informatica-si-inginerie/

ȘTIINȚE SOCIO-UMANE, EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-socio-umane-si-educatie-fizica-si-sport/

Înscrierile pentru anul universitar 2023-2024 se realizează PE PLATFORMA ONLINE https://admitere.uvvg.ro .

Calendarul de admiteri se poate consulta la linkul de mai jos :

https://admitere.uvvg.ro/articol/4/calendarul-general-al-admiterii-2023

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.