UVVG continuă înscrierile! Ce trebuie să știe viitorii studenți

UVVG continuă înscrierile! Ce trebuie să știe viitorii studenți

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online, cei care studiază la UVVG Arad fiind familiarizaţi cu predarea, dar şi cu înscrierile online.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează, în luna septembrie, a 2-a sesiune de admitere.

Doritorii se pot înscrie la una sau mai multe specializări din cadrul celor șase facultăți: Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Științe Juridice, Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, și Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie.

La specializările Medicină în limba română, Medicină dentară și Farmacie, admiterea este pe bază de examen test grilă online. La restul specializărilor de licență și masterat, admiterea se face pe baza concursului de dosare. Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere online pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad, la adresa de web: admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet.

De asemenea, Centrul Permanent de Înscriere și Informații UVVG, de pe B-dul Revoluției 94-96, este deschis în luna septembrie, de luni până vineri, între orele 9 – 17 şi sâmbăta între orele 9 – 13. După cum menţiona şi rectorul UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online încă de câţiva ani, cei care studiază în cadrul instituţiei de învăţământ superior fiind deja familiarizaţi cu predarea, dar şi cu înscrierile online.

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail:admitere@uvvg.ro sau site: http://www.uvvg.ro; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.