UVVG organizează simulare pentru examenul de admitere ONLINE la mai multe specializări

UVVG organizează simulare pentru examenul de admitere ONLINE la mai multe specializări

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad organizează o simulare online pentru examenele de admitere la mai multe specializări.

Simularea se adresează specializărilor: medicină, medicină dentară şi farmacie din cadrul Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad. Nevoia de evoluție și performanță în noile condiții sociale, în care digitalizarea este o alternativă viabilă, tot mai des utilizată, a determinat Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad să se adapteze.

,,Venim în întâmpinarea viitorilor studenţi UVVG prin organizarea acestei simulări de admitere online și pentru sesiunea din septembrie. Punem un accent deosebit pe procesul de digitalizare al universităţii, pentru o mai bună vizibilitate în spaţiul virtual şi o comunicare eficientă cu cei care aleg să-şi desăvărşească studiile în cadrul facultăţilor universităţii noastre”, a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

După succesul de care s-a bucurat prin participarea, în week-endul trecut, la a doua ediție a târgului virtual HE.RO – High Edu Romania, unde au pus la dispoziţia viitorilor studenţi, oferta educaţională pentru programe de licenţă (41, la număr), masterat (25) şi doctorat (2), din cadrul celor șase facultăţi: Facultatea de Medicină; Facultatea de Medicină Dentară; Facultatea de Farmacie; Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Educaţie Fizică şi Sport; Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie; Facultatea de Ştiinţe Juridice, UVVG Arad continuă seria simulărilor examenelor de admitere ONLINE.

Astfel, pe 17 septembrie 2020, va avea loc o simulare de admitere online la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad pentru trei specializări: medicină, medicină dentară şi farmacie.

Termenul limită de înscriere la această simulare este data de 15 septembrie.

Cei interesaţi de a participa la această simulare de examen de admitere ONLINE pot obţine informaţii suplimentare la numarul de telefon 0748 988 884 sau pe platforma: admitere.uvvg.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.