UVVG, prezentă la competiția de sport nautic organizată de Ivan Patzaichin

UVVG, prezentă la competiția de sport nautic organizată de Ivan Patzaichin

Studenţi şi cadre didactice de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” au participat, sâmbătă, 20 august 2016, în cadrul campaniei „Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă”, la o competiție de sport nautic pe râul Mureș, 10+1, în zona clubului Voința, alături de campionul olimpic Ivan Patzaichin.

În cadrul evenimentului sportiv, campionul olimpic Ivan Patzaichin a primit „Diploma de Excelență” din partea Universității de Vest „Vasile Goldiș” în semn de înaltă prețuire a activității sale sportive.

Ivan Patzaichin a apreciat, în mod deosebit, prestația echipei Universității de Vest „Vasile Goldiș” și le-a înmânat sportivilor UVVG o diplomă de participare: „Ca de fiecare dată, arădenii au fost prezenți la această manifestare. Au demonstrat în fiecare an că sunt dornici de mișcare și dornici de natură, iar anul acesta cu atât mai mult, dovadă fiind faptul că s-au înscris foarte mulți concurenți, iar cel mai important lucru, au fost foarte mulţi copii care au vâslit în barcă. Cel mai mult m-a impresionat Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, care a creat o echipă şi s-a prezentat în condiții superbe”, ne-a declarat Ivan Patzaichin.

„Echipa Universității de Vest „Vasile Goldiș” a participat, în premieră, la această competiție organizată și în Arad de campionul nostru olimpic, Ivan Patzaichin. Evenimentul de la Arad a fost organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Arad și Asociaţia „Ivan Patzaichin – Mila 23”. Trebuie să precizăm faptul că Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” a participat cu o echipă mixtă. Am avut studenți, cadre didactice și suntem foarte mândri de faptul că am reușit să ocupăm locul 7, din 14 echipe”, a declarat Izabela Vekaș, coordonatorul echipei UVVG.

„A fost o competiție superbă, iar dl. Ivan Patzaichin în fiecare an mobilizează arădenii și echipa Universității de Vest „Vasile Goldiș”. Ne-am prezentat foarte bine și sperăm ca la anul să fim primii, așa cum ne dorim întotdeauna. Mișcarea este cea mai importantă și așteptăm mai mulţi doritori și cât mai mulți studenți, dar este important ca și colegii profesori să participe”, a precizat Adrian Iacob, profesor de educație fizică și sport în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”.

Daniel Albu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.