„Vă rog să distribuiți”… Ce a PĂȚIT Bianca într-un tramvai din Arad

„Vă rog să distribuiți”…  Ce a PĂȚIT Bianca într-un tramvai din Arad

Bianca Pop a postat pe Facebook o întâmplare care a avut loc astăzi într-un tramvai din Arad.

Potrivit acesteia, și-ar fi compostat biletul dar data tipărită pe tichet era… din urmă cu câteva zile! Bineînțeles că nici ora nu corespunde… Asta dincolo de condițiile de călătorie, care sunt descrise și ele pentru a completa tabloul sumbru al transportului în comun din Arad.

De remarcat, că grupul de Facebook Controlori Arad abundă de astfel de întâmplări, semn că aparatele de compostat nu sunt reglate așa cum ar trebui.

Iată ce a povestit Bianca Pop, pe Facebook:

https://www.facebook.com/bianca.dolce.75/posts/1066359500224034

Foto 1: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. Personal nici sistemul adoptat in Arad pentru autoamatele de bilete nu mi se pare cel mai coret, am fost in Turda unde cumperi biletele de autobus de la automat, cate vrei tu si il validezi in autobus se imprima data si ora validarii si este valabil o ora de la momentul validarii, mi se pare mult mai corect. Asa cumperi bilet, doar unul ca e valabil o ora de la momentul eliberarii din automat si daca se intampla ceva, un deraiaj, un accident si tramvaiul intarzie risti sa iti expire biletul asteptand in statie. Unde mai pui ca sunt destul de multe statii unde nu sunt automate pentru bilete dar nici tonete de exemplu la biserica sarbeasca.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.