VAI DE NOI! Cum se „respectă” în Arad regulile impuse de autorități, pe timp de PANDEMIE

VAI DE NOI! Cum se „respectă” în Arad regulile impuse de autorități, pe timp de PANDEMIE

Deși toată ziua se vorbește despre măsurile luate de autorități și despre pericolul pe care îl prezintă noul coronavirus, unii cetățeni iau toate acestea ca pe o glumă.

O discuție care a avut loc pe o stradă din centrul municipiului este, din păcate, relevantă pentru o mare parte din populație care nu respectă regulile, din varii motive. Unii au impresia că „la televizor se exagerează“, alții spun că statul minte, că nu există nici o pandemie și mai sunt și aceia care „fac mișto” și nu se tem nici măcar de amenzi.

Un grup de patru tineri (Atenție, patru! Ordonanța Militară prevede că au voie maxim trei) se plimbau liniștiți pe Bulevardul Revoluției, fără măști, fără mănuși de protecție, iar apoi au mers pe o altă stradă din centru. Unul dintre aceștia a fost amendat deoarece nu avea declarația pe proprie răspundere la el, iar ce a urmat, este halucinant.

„Am luat iar amendă bă! E a doua pe ziua de azi! Și ieri m-au amendat, ei cu coronavirusul lor!”, a spus acesta în gura mare, fluturând amenda, pe stradă, în timp ce toți râdeau. Bineînțeles că nu avea de gând nimeni să o plătească.

Cam așa se respectă ordonanțele militare la noi, lucru foarte îngrijorător, deoarece nepăsarea unora poate să ducă la adevărate dezastre în oraș.

  1. ACESTI INDIVIZI AR TREBUI IZOLATI LA RACOARE .NE PUN VIATA IN PERICOL!

    Raspunde
  2. prin piete , pe strazi misuna tot felu de indivizi , care se ocupa cu cersitoria, altii cu bisnita respectiv tigari, alcool, droguri etc politia nu aplica aceleasi legi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.