VAL de INFRACȚIUNI în județul Arad. Amenzi de 100.000 de lei. Ce au constatat oamenii legii

VAL de INFRACȚIUNI în județul Arad. Amenzi de 100.000 de lei. Ce au constatat oamenii legii

Polițiștii arădeni au constatat peste 200 de infracțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, și au întocmit trei dosare penale pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, polițiștii din municipiu, din orașele Chișineu-Criş, Ineu, Lipova, secțiile urbane de poliţie și secțiile rurale 1 Arad, 3 Chișineu – Criș și 7 Lipova, au desfășurat, pe tot parcursul săptămânii trecute, mai multe acțiuni pe drumurile din localități și din afara acestora. „Scopul acestor acțiuni a fost impunerea disciplinei rutiere și prevenirea accidentelor rutiere cu consecințe grave. În urma activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 500 de persoane și verificate 421 de autovehicule. Polițiștii au aplicat 202 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, fiind reținute 13 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare. Pe numele a trei conducători auto au fost întocmite dosare penale, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere: conducere fără permis, sub influența alcoolului și conducere sub influența substanțelor psihoactive”, transmite IPJ.

De remarcat, că pe raza de competență a Secției 1 Vlaicu a fost depistat un bărbat care oferea spre comercializare, în Piața Fortuna, 20 de pachete de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 20.000 de lei, țigările fiind ridicate în vederea confiscării.

IPJ atrage atenția că astfel de acțiuni vor avea loc pe tot parcursul anului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.