Valentin, din Zăbrani, a furat un telefon mobil dintr-un magazin din Lipova. N-a ajuns cu el prea departe, fiind prins de jandarmi

Valentin, din Zăbrani, a furat un telefon mobil dintr-un magazin din Lipova. N-a ajuns cu el prea departe, fiind prins de jandarmi

Un bărbat de 31 de ani, din Zăbrani, a fost prins de jandarmi după ce a sustras un telefon mobil dintr-un magazin din orașul Lipova. Jandarmii au fost sesizați de o persoană aflată la cumpărături.

„Persoana care a făcut sesizarea a precizat că, în timp ce se afla într-o societate comercială, dorind să facă plata unor produse, a lăsat telefonul pe pult lângă casa de marcat. După ce a făcut plata a observat că i-a dispărut telefonul și a solicitat ajutor echipajului de jandarmi. Pe baza semnalmentelor transmise și vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere instalate în magazin,  jandarmii l-au depistat în scurt timp pe autor, în zona apropiată magazinului. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că telefonul este al victimei, iar bărbatul suspect se numește Valentin S. L., cu  vârsta de 31 de ani, domiciliat în comuna Zăbrani, județul Arad. Acesta a  recunoscut că a sustras telefonul mobil profitând de neatenția proprietarului”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

De remarcat, că jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar telefonul mobil a fost restituit persoanei vătămate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.