VAMEȘ arădean, BĂGAT ÎN SPITAL de un (fost) FOTBALIST de la UTA

VAMEȘ arădean, BĂGAT ÎN SPITAL de un (fost) FOTBALIST de la UTA

Un (fost) fotbalist de la UTA a băgat în spital un vameș, după o altercație petrecută undeva pe lângă Abatorul Vechi din Arad.

Cel puțin așa zice gura lumii cea slobodă.

Povestea, așa cum circulă prin urbe, sună în felul următor: Cică vameșul ar fi bănuit că între nevasta sa și fostul fotbalist, acum antrenor, ar fi o relație nepotrivită. Așa că de aici și până la un scandal în toată regula, derulat zilele trecute, n-a mai fost decât un pas. Care s-a lăsat cu una bucata mașină cu geamul spart și cu două bucăți picioare rupte în contul vameșului. Că așa e când te pui cu unul care toată viața lui a dat la picioare iar acum vrea să dea între picioare!

Cum se va încheia totul rămâne de văzut. Deocamdată, e 1 – 0 pentru fotbalist. Meciul se va relua, probabil, în cadru legal, după ce-i trece vameșului accidentarea.

Sursa: Flacăra Roșie

Loading...
 1. Dati nume sa ne ferim si de fostul fotbalist si de nevasta vamesului !

  Raspunde
 2. Buna ziua , chiar asa este . Fostul vames este finul lui Verbita , iar pe nevasta lui o urmareau dedectivii particulari platiti de fostul vames . Detectivii l-au sunat si ia spus ca sotia lui este in aceasi camera cu antrenorul copiilor lor de la fotbal . In acel moment sa urcat in masina si a mers acasa . Fostul fotbalist antrenor al clubului sportiv UTA Arad sa speriat si a dat cu masina peste el rupandu-i picioarele .

  Raspunde
 3. Toata lunea stie despre curvarul de la juniori numa normal presa le este frica sa dea nune rusineee si presei si antrenorului care sa culcat cu mamele mai multor copii …..se culca mata cu mine joci nu se culca stai pe tusa.

  Raspunde
 4. ATENTIE!FECALE! 5 aprilie, 2017, 9:57 pm

  stire de tot rahatu!!!
  unui cadru didactic i-au fost aplicate materii fecale pe usa si nimeni nu a uat nici o masura. un vames=gunoi, un fotbalist=anal-fabet…vorbiti de gunoaie si nu aparati cadrele didactice de invazia fecalelor ce sta sa le ameninte usile de la bloc.
  sunteti niste lichele la fel ca vamesii
  de ce organele competente nu se sesizeaza sa aresteze pe cel care a comis grozavia???le place si lor sa aiba usa ,,ornata” cu ceea ce ii caracterizeaza cu adevarat?!
  bine ca scrieti de mizerii umane de teapa politicienilor, vamesilor, curvelor de striptease, etc, dar nu va sesizati in cazul celor ce murdaresc cu fecale usile cadrelor didactice

  Raspunde
 5. Unii “antrenatori” îsi fac probleme la alcatuirea primului “11′ oare copilul merita sau mama

  Raspunde
 6. Asta e la moda in lumea fotbalului arădean la nivel de copiii si juniori!anul trecut un alt caz la viitorul Arad ,M. si doamna C.A.,sa lasat urat cu coroane pe USA apartamentului la D. !asta se intampla …cantonamente la Mare ,doamnele din dragoste încep sa faca echipa,antrenorii fiind îndrăgostiți de mare accepta!!!aviz domnilor ,daca aveți copilu la fotbal nu lasatati sotia sa se vopsească blonda(slăbiciune antrenor)se poarta la toate grupele de copiii,uitativa la Doamna de la pizza 5 ….sta pe banca in timpul antrenamentuli si meciurilor,tot blonda,celebra Geta ONU tot blonda…….păcat de tine Radu ai fost un bun fotbalist ,pentru o bucata de pasare ai rupt picioarele la Petrut (trebuia sa ii zici la doamna ta sa se vopsească blonda)

  Raspunde
  • Domnule ziarist de ce nu lăsați numele sa de vadă, să știe unde își duc copiii la fotbal!
   Să știe lumea cine sunt adevărații antrenori de fotbal din Aradvin tot felul de antrenori școliți la Liverpool cu mentalitatea de acolo, daca un părinte își spune oful ține ura pe copil și atunci intervin mămicile! Dinule la proiectul ăsta cu descoperirea de talente te ajuta și Adina și Troia?

   Raspunde
  • Si tu esti tot blonda..taranca ce esti

   Raspunde
 7. Ar trebui fiecare sa isi vada de viata sa .Nu ce face unu si altu .dar asai romanu nu isi vede cunoiu din ochiu lui

  Raspunde
 8. Ar trebui fiecare sa isi vada de viata sa .Nu ce face unu si altu .dar asai romanu nu isi vede gunoiu din ochiu lui

  Raspunde
 9. vamesul a pus fecale pe usa profesoarei???de ce nu spuneti adevarul?cine mai este implicat?de ce va temeti?

  Raspunde
 10. Si fostul vamasel are o curva din Pecica .

  Raspunde
 11. Păcurar nu a dat la buci mămicilor de juca Mara titular în detrimentul altor portari mai buni cum ar fi Stanciu Răzvan… Toată lumea știe cum le punea la hotel Ardealul sa se dezbrace… Mama lui Zvoboda.. Știe el bine ca a fost refuzat… Mama lui Denis Lazăr a fost mai darnica…etc
  ..

  Raspunde
 12. Curvasag la Atletico..ha,ha,ha ..Soani nu e si el bagat ???

  Raspunde
 13. Ăștia-s copii pe lingă PINTA ,VOINEA …..pai VOINEA e șeful lor și la curve și la bani și la club,iar Pinta este de departe cel mai tare la mămici !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.