Ce pot face copiii, la Arad, în vacanța de vară

Ce pot face copiii, la Arad, în vacanța de vară

„Școala de ar.te“ este un program special pregătit pentru vacanță, care se adresează copiilor și elevilor, fiind un mod educativ dar şi distractiv de a petrece vara.

Astfel, a patra ediție a programului „Vara de ar.te“ va avea loc în perioada 1 iulie 2019 – 31 august 2019, în Clădirea Preparandiei, din municipiul Arad, strada Preparandiei, nr. 13.

În cadrul școlii de vară, participanții vor putea să se participe la trei ateliere, care vor avea loc în zilele de luni, marți și miercuri, între orele 9.00 – 11.00 și 11.00 – 13.00, astfel: modelaj/bijuterii (prof. Natalia Bianca Hociung), arte decorative (Anamaria Rut Kremer) și pictură/desen (prof. Dorothea Ștefania Căilean).

Începând cu data de 11 iulie, în zilele de joi și vineri, între orele 10.00 și 13.00, vor avea loc cursuri de pian/orgă cu prof. Marinela Tudoran și Monica Tebuie.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani, iar participarea la acestea este gratuită, fiind necesară înscrierea.
Înscrierile se pot face la secretariatul Centrului Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 97, etaj 1, iar informații suplimentare se pot obține la tel: 0371/501072.

Ediția a patra a şcolii de vară este organizată de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Colegiul Național de Arte „Sabin Drăgoi“.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.