Vara nu-i ca iarna: Polaris M Holding s-a pregătit pentru lupta cu canicula

Vara nu-i ca iarna: Polaris M Holding s-a pregătit pentru lupta cu canicula

SC Polaris M Holding SRL a finalizat pregătirile pentru vară şi vine şi în acest an în întâmpinarea arădenilor cu ajutorul utilajelor destinate stropirii carosabilului cu apă, pentru a combate temperaturile de afară, care ar putea să-i pună la încercare pe locuitorii oraşului, se arată într-un comunicat de presă al societăţii de salubrizare.

„Societatea noastră a verificat toate utilajele care vor fi dedicate acestei operaţiuni şi este gata de start. La momentul la care temperaturile de afară vor depăşi constant 25 de grade Celsius, SC Polaris M Holding SRL va intra pe principalele artere de circulaţie din Arad cu patru vehicule de stropit. Cantitatea de apă care va fi împrăştiată pe carosabil pentru a răcori atmosfera din oraş a fost estimată undeva la 250.000 de litri de apă pe zi, cele patru utilaje ajungând să ude străzile Aradului chiar şi de şapte-opt ori pe zi.

Fiecare dintre cisternele pregătite de unitatea noastră pentru această operaţiune înmagazinează 10.000 de litri de apă. Utilajele societăţii noastre vor interveni în zilele caniculare nu doar pe principalele artere de circulaţie din oraş, ci şi pe străzile din cartiere, acolo unde accesul va fi permis datorită lăţimii carosabilului”, a declarat Ciprian Tripa, directorul SC Polaris M Holding Arad.

SC Polaris M Holding SRL le mai garantează arădenilor că va acţiona pe străzile din municipiu, pentru a uda carosabilul şi pentru a face atmosfera din Arad mai uşor de suportat, în fiecare zi de vară când temperaturile de afară vor depăşi 25 de grade Celsius. Intervenţia va avea loc, de obicei, între orele 9 şi 20.

  1. ”Apare un nou cartier în Arad ?? ”Competnta ???? Ha,ha,haE corect sa fie schimbati ! 30 mai, 2014, 11:17 am

    ”Apare un nou cartier în Arad ?? ””

    E o PORCARIE !!
    Cum sa faci un cartier …..in inima …altor cartiere vechi si bine cunoscute !!?????????????
    Aici sunt interese de grup ….mari, F. mari .
    Aradeni ……nu va lasati batjocoriti…..
    Sa infinteze …un nou cartier ….dar in afara celor deja existente !!
    Eu ma opun !

    Raspunde
  2. ce cartier ca astia vorbesc de udat??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.