Variante de poker puțin cunoscute pe care să le încerci

Variante de poker puțin cunoscute pe care să le încerci

În ciuda faptului că pokerul este de mult timp un favorit al cazinourilor, a existat o creștere a interesului pentru el de la introducerea pokerului online. Numeroase variante de poker au fost produse de atunci, deoarece tot mai multe persoane au început să se concentreze asupra acestui joc foarte apreciat. Doar este unul dintre acele jocuri care te platesc in bani reali.

Ați ajuns la locul potrivit dacă doriți să aflați despre unele dintre variantele mai puțin populare de poker. Texas Hold’em și Omaha sunt doar două dintre numeroasele variante de poker; există mult mai multe.

Aflați mai multe despre opțiunile suplimentare, pe care puteți începe să le investigați chiar acum, citind acest articol:

5-Card Stud

Acest tip de poker este mai puțin popular decât celelalte jocuri de poker pe care le-am abordat, în ciuda începuturilor sale vechi de zeci de ani. În 5-Card Stud, fiecare dintre voi primește două cărți, una cu fața în sus și cealaltă cu fața în jos. Jucătorii rămași primesc o nouă carte după fiecare rundă de pariuri.

Fiecare rundă de pariere în acest joc este denumită „street”.

Jucătorii își întorc cărțile în sus după a cincea stradă și ultima carte înmânată este cu fața în sus, iar potul merge la cea mai bună mână.

Cincinnati

Cincinnati este un joc de poker care necesită trei sau mai mulți jucători și un pachet standard de 52 de cărți pentru a fi jucat. Este discutabil dacă unii oameni cred sau nu că acesta este un joc de noroc. Cincinnati împărtășește asemănări cu Omaha, așa că, dacă sunteți în căutarea a ceva care nu se îndepărtează prea mult de normă, acesta ar putea fi jocul perfect!

În Cincinnati, fiecare dintre voi primește patru cărți, iar fondul comunității primește, de asemenea, patru cărți suplimentare. De asemenea, pot fi împărțite și cinci cărți în diverse circumstanțe. Jucătorii încearcă să câștige potul cu cea mai mare mână de cinci cărți în cele cinci runde de pariere din Cincinnati.

Puteți alege să dați check, să măriți miza sau să vă retrageți. Următorul jucător din pot trebuie fie să egaleze raise-ul, fie să se retragă dacă un jucător îl ridică. Persoana care are cele mai multe jetoane la sfârșitul jocului câștigă.

Roll Your Own

La Roll Your Own, care este considerat o variantă a jocului 7-Card Stud, puteți alege care cărți rămân cu fața în jos și care rămân cu fața în sus. Alegeți ce carte să întoarceți în sus după ce vă împărțiți trei cărți, toate cu fața în jos. Următorul pas este o rundă de pariuri.

După aceea, se mai împart încă două cărți, și așa mai departe până când ai patru cărți cu fața în sus și trei cu fața în jos.

Puteți alege să vă arătați fie cărțile puternice, fie pe cele slabe, în funcție de strategia dumneavoastră, dar, de obicei, se recomandă cea din urmă.

Poker Tic-Tac-Toe

Iată o variantă de poker care combină cele mai bune aspecte ale fiecăruia.

Fiecărui jucător i se împart patru cărți, iar nouă cărți sunt așezate pe tablă într-un model 33. Ideea și scopul jocului nu sunt afectate de schimbările de reguli făcute de participanți. Principalul obiectiv al jocului Tic-Tac-Toe Poker este de a construi cea mai puternică mână de cinci cărți posibilă, folosind clasamentul standard de poker ridicat.

Poker Five-O

Aceasta este o variantă de poker plăcută pentru jucătorul cunoscător al internetului, deoarece este una dintre cele mai recente și mai actuale variante. În acest joc pentru două persoane, fiecare jucător primește la rândul său cinci cărți înainte de a mai extrage cinci din pachet.

Cărțile sunt întoarse cu fața în jos pentru a patra rundă. Cărțile cu fața în jos sunt apoi expuse după ce o rundă de pariuri urmează extragerii cărților. Potul este câștigat de cel care câștigă trei sau mai multe mâini.

Blind Man’s Bluff

Titlul jocului de poker vorbește de la sine. În comparație cu unele dintre cele mai cunoscute variante de poker, Blind Man’s Bluff se joacă într-o manieră oarecum neobișnuită. Pentru acest joc, fiecare dintre voi primește câte o carte pe care să și-o lipească pe frunte. Acest lucru indică faptul că toți ceilalți, cu excepția ta, pot vedea cartea ta.

Ghicitul cine are cartea cu cel mai mare rang este obiectul jocului. Aceasta este frecvent considerată una dintre cele mai simple și mai plăcute variante ale binecunoscutului joc de cazino, și poate fi chiar un excelent spărgător de gheață!

Puteți juca Blind Man’s Bluff cu două sau mai multe persoane. De asemenea, este interesant de știut că există numeroase versiuni de Blind Man’s Bluff, deoarece jucătorii din întreaga lume modifică adesea regulile pentru a face jocul mai atractiv.

Concluzie

Cu atât de multe variante de poker pe care să le încerci, cu siguranță vei găsi una care îți place.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.