Vatman lovit și mușcat de un om al străzii

Vatman lovit și mușcat de un om al străzii

Un vatman arădean a fost lovit și mușcat de un om al străzii, fiind necesară intervenția unui echipaj al Poliției Locale.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 14.30. O patrulă din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Circulație și Parcări al Poliției Locale Arad a fost sesizată de un cetățean cu privire la existența unui conflict într-o stația de tramvai din zona centrală. „Deplasându-se rapid la fața locului, polițiștii locali au intervenit pentru oprirea unui conflict violent dintre un om al străzii devenit recalcitrant, P.V.C., în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara, și un vatman al Companiei de Transport Public. În urma altercației, conducătorul tramvaiului s-a ales cu mai multe lovituri și mușcături pe corp”, precizează reprezentanții Poliției Locale Arad.

Echipajul a intervenit de îndată, fiind sprijinit și de o patrulă a Biroului Ordine Publică și Intervenție care a calmat temporar persoana agresivă, împiedicând-o să producă alte distrugeri sau vătămări. „S-a constatat că același individ este autorul unor manifestări violente produse în zona centrală, unde s-a manifestat agresiv la adresa mai multor cetățeni. Individul a fost condus la sediul Direcției Generale a Poliție Locale, unde a fost supravegheat până la atingerea unui nivel de normalitate a conduitei care să faciliteze un eventual dialog. Transportat la sediul Poliției Municipiului Arad, unde a fost prezentat în vederea obținerii datelor necesare gestionării plângerii penale redactate de angajatul Companiei de Transport Public, P.V.C. și-a pierdut din nou controlul, fiind necesară imobilizarea sa a doua oară. Traseul vizitei sale din 21 februarie în municipiul Arad s-a încheiat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a fost predat de patrula Poliției Locale, la căderea serii”, informează reprezentanții Poliției Locale Arad.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 23, polițiștii locali au mai dus la Secția de Psihiatrie un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad. Acesta, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit recalcitrant în zona străzii Patria, fiind observat de un echipaj al Poliției Locale prezent la o sesizare privind ocuparea neregulamentară a unui loc de parcare. Acesta a fost condus direct la Poliția Municipiului Arad, fiind transportat, ulterior, cu ambulanța, la Secția de Psihiatrie.

  1. […] La faţa locului a ajuns o patrulă din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Circulație și Parcări al Poliției Locale Arad fiind sprijinită și de o patrulă a Biroului Ordine Publică și Intervenție care a calmat temporar persoana agresivă, împiedicând-o să producă alte distrugeri sau vătămări, notează newsar.ro […]

    Raspunde
  2. […] La faţa locului a ajuns o patrulă din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Circulație și Parcări al Poliției Locale Arad fiind sprijinită și de o patrulă a Biroului Ordine Publică și Intervenție care a calmat temporar persoana agresivă, împiedicând-o să producă alte distrugeri sau vătămări, notează newsar.ro […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.