VEDETĂ radio DATĂ ÎN JUDECATĂ pentru „ATINGERI NEPOTRIVITE”

VEDETĂ radio DATĂ ÎN JUDECATĂ pentru „ATINGERI NEPOTRIVITE”

Îndrăgita vedetă pop americană Taylor Swift a depus, miercuri, o plângere la tribunalul din Denver împotriva crainicului de radio David Mueller. Acesta a fost acuzat că i-ar fi băgat mână pe sub fustă și i-ar fi atins părțile „intime”, înaintea unui concert susținut la Denver (Colorado). Incidentul s-ar fi petrecut în 2013.

„Dra Swift a fost obligată să înceapă un concert de mai multe ore în fața unei mulțumi de 13.000 de fani în condițiile în care fusese pipăită”, se arată în plângere.

Inițial, crainicul de radio a fost cel care a atacat-o în justiție – luna trecută – pe Taylor Swift, atribuind concedierea sa de la un post de radio specializat în muzică country acuzațiilor pe care cântăreața le-a formulat împotriva sa. Mueller le reproșa,totodată, gărzilor de corp ale cântăreței că „l-au agresat verbal” pentru că ar fi atins-o nepotrivit pe Taylor în 2013, în momentul în care au făcut o poză împreună înainte ca artista să urce pe scenă.

Taylor Swift a cerut desfășurarea unui proces în fața unui complet de judecată și acordarea de despăgubiri, precizând că dorește astfel să fie un exemplu pentru toate femeile victime ale agresiunilor sexuale. În caz de condamnare, ea a asigurat că va aloca întreaga sumă asociațiilor pentru protecția femeilor.

Foto: huffingtonpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.