Vela ANUNȚĂ! Se va schimba INTERVALUL ORAR impus pentru persoanele de peste 65 de ani

Vela ANUNȚĂ! Se va schimba INTERVALUL ORAR impus pentru persoanele de peste 65 de ani

Marcel Vela a răspuns mai multor întrebări primite, pe pagina sa de Facebook. El a dezvăluit că se pregătesc modificări ale ordonanțelor militare.

Conform realitatea.net, și programul impus prin ordonanțele militare, persoanelor de peste 65 de ani, s-ar putea schimba.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că analizează o relaxare a restricțiilor pentru vârstnici. Dacă până acum aceștia puteau să iasă din case în intervalul orar 11-13, după modificări vor avea voie să iasă mai devreme.

Ministrul consideră că un avantaj ar fi că, dimineața, supermarketurile sunt igienizate și dezinfectate. Marcel Vela a adăugat că ia în calcul, tot pentru vârstnici, și un interval orar după-amiaza sau spre seară, pentru ieșiri.

Vreau să vă spun că avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani, a venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei, coroborat şi cu faptul că la magazine în prima parte a zilei beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi, în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore şi evident luăm în calcul şi o nouă evaluare pentru un interval orar şi spre seară sau după-amiază„, a afirmat Vela.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.