Verde pentru biciclete pe traseul Zăbrani – Chesinţ – Neudorf – Lipova

Verde pentru biciclete pe traseul Zăbrani – Chesinţ – Neudorf – Lipova

Şi ediţia din acest an a evenimentului „Verde pentru biciclete”, organizat de Mirela Backin şi Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, a fost un succes. Peste 250 de pasionaţi ai ciclismului au pedalat relaxat pe traseul Zăbrani – Chesinţ – Neudorf – Lipova şi retur sub egida „Promovăm mişcarea, promovăm mediul înconjurător”.

„Am iniţiat acestă acţiune deoarece dorim să tragem un semnal de alarmă, în special pentru cei tineri şi să conştientizăm cetăţenii că doar renunţând la maşini, atunci când acestea nu sunt absolut necesare, mai ales când au de parcurs distanţe mici de câţiva kilometri, vor putea proteja mediul înconjurător şi vor reduce poluarea“, a declarat Marian Toader.

„Am fost plăcut surprinsă de numărul mare de participanţi, care dovedeşte că tinerii îşi doresc astfel de activităţi. Noi avem datoria de a le facilita socializarea, întâlnirile şi petrecerea timpului liber, în mijlocul naturii. Mulţumesc tuturor, în special prietenilor şi colegilor de la Arad, care ne-au onorat cu prezenţa lor”, a afirmat, la rândul ei, Mirela Backin, co-organizatoare a evenimentului.

  1. Bagami-as pewla în pop up- ul pizdii cu lidl. Puneți drac un banner…..Sie de coaie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.