Vernisaj caritabil al Asociației „SmileyFace” (GALERIE FOTO)

Vernisaj caritabil al Asociației „SmileyFace” (GALERIE FOTO)

Asociația „SmileyFace” a reușit să organizeze, în premieră, la finele anului trecut, un vernisaj dublat de un recital, eveniment transformat într-unul caritabil.

Potrivit organizatorilor, copiii, deosebit de talentați, pregătiți de Monica Ghibea, au participat cu lucrări realizate pe pânză și pe coli de hârtie, care au fost puse la vânzare in cadrul evenimentului.

La vernisaj au participat: Manoilescu Andrei, Natalia Fărcuț, Ema Covaci, Maya Șerb, Carla Păunoiu, Aida Nădrăguță, Teodora Ciupuligă, Natalia Șiclovan, Teo Blaj, Mitelici Lara, Alexandra Puiu, Daria Molnar, Alexandru Saladea, Mara Morar, Hava Vizental.

Vernisajul a continuat cu un recital de colinde. Interprete au fost Ema Covaci, Vanesa și Irina Jigoria, pregătite de Bianca Costea.

„Cu ajutorul părinților, a bunicilor, a fraților și a celorlalți participanți am obținut nu mai puțin de 1700 de lei. Cu acești bani am achiziționat haine, produse de igenă personală, dulciuri și rechizite pentru 15 copii, cu vârste între 6 și 12 ani, care provin din medii familiale defavorizate și care sunt ajutați de pastorul Bisericii Betania în cadrul Centrului de zi din Grădiște. Sperăm că am reușit să aducem un strop de bucurie în sufletele celor mai puțin norocoși. Dorim să mulțumim tuturor părinților care s-au implicat și tuturor copiilor care au participat și ne-au sprijinit în a duce la bun sfârșit acest proiect”, a declarat Clara Demșea, din partea Asociației „SmileyFace”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.