Veste bună dacă vrei să-ți iei bicicleta cu tine la mare! CFR Călători îţi permite să o transporţi cu trenul!

Veste bună dacă vrei să-ți iei bicicleta cu tine la mare! CFR Călători îţi permite să o transporţi cu trenul!

Pentru că e vară și perioada concediilor, iar multă lume alege să-și petreacă chiar și numai week-end-ul pe litoral, CFR Călători suplimentează capacitatea de transport pe ruta Bucureşti Nord – Constanța, în zilele de weekend, cu vagoane care permit transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei, iar călătoria cu aceste trenuri se face numai pe bază de bilet cu loc rezervat.

CFR Călători va atașa vagoane speciale pentru biciclete celor patru trenuri care parcurg distanţa dintre Bucureşti şi Constanța în două ore, după cum urmează:

* IR 1987 Bucureşti Nord (plecare ora 09.00) – Constanța (sosire ora 10.58)
* IR 1986 Constanța (plecare ora 13.10) – Bucureşti Nord (sosire ora 15.10)
* IR 1989 Bucureşti Nord (plecare ora 16.00) – Constanța (sosire ora 17.58)
* IR 1988 Constanța (plecare ora 19.20) – Bucureşti Nord (sosire ora 21.20)

Compania feroviară mai anunţă că acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile.

Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de Internet a companiei CFR Călători.ro sau să sune la 021/9521.

Foto: wikimedia.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.