Veste BUNĂ pentru Lipova: ÎNCEP LUCRĂRILE la un important obiectiv din oraș

Veste BUNĂ pentru Lipova: ÎNCEP LUCRĂRILE la un important obiectiv din oraș

Contractul de lucrări pentru reabilitarea Grădiniței de pe strada Matei Corvin a fost semnat azi, lucrărileurmând să înceapă până la finele acestei luni, a anunțat primarul Florin Pera.

„Este un proiect derulat pe fonduri europene, prin POR, în valoare totală de 5.374.051,12 de lei, care odată finalizat va oferi pentru copilașii orașului nostru o nouă grădiniță cu program normal, construită la cele mai ridicate standarde și care le va asigura micuților cele mai bune condiții pentru desfășurarea activității, într-un cadru special, creat pentru ei, a declarat Florin Pera.

Potrivit acestuia, proiectul are două componente: Una care prevede reabilitarea clădirii și cea de a doua care prevede reabilitarea trotuarului din jur, de pe ambele străzi, Matei Corvin și Ștefan cel Mare, clădirea fiind localizată pe colț.

„Le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit toate acțiunile pentru ca acest proiect atât de important  pentru învățământul orașului Lipova să poată fi demarat în cel mai scurt timp posibil. Împreună continuăm să lucrăm pentru Lipova și cetățeni, pentru modernizare și dezvoltare!”, a mai spus primarul Florin Pera.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.