Veste bună pentru ROMÂNII care au CARDURI la băncile din STRĂINĂTATE

Veste bună pentru ROMÂNII care au CARDURI la băncile din STRĂINĂTATE

Vestea bună pentru românii care au carduri emise de băncile din străinătate a fost adusă printr-un anunț făcut ieri, 1 decembrie, de către ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Delia Popescu.

Românii din străinătate pot plăti online, de la 1 decembrie, taxele și impozitele, inclusiv cu un card emis de o bancă din afara României, prin platforma ghiseul.ro.

Facilitatea înseamnă că putem crea un mediu online, deci nu ne mai deplasăm de acasă, ne putem crea user-ul și parola, cu care avem acces la facilitățile tehnice expuse de către platforma ghiseul.ro. Putem să facem acest lucru pe baza cardului bancar emis atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul din afara României, deci cu un card bancar emis de o bancă din afara României.

Ministrul a subliniat că Guvernul realizează importanța majoră pe care o are diaspora pentru România.
ghiseul-ro

Sursa foto: ghiseul.ro

  1. Fac asta de cativa ani de zile fara probleme, o putea face oricine, nu chiar aveam nevoie de un alt ghiseu.ro, cine nu a facut-o pana acum nu o va face nici de acum inainte, cine s-a descurcat a putut-o face si pana acum deci nimic nou … ma intreb insa ca tot veni vorba, la ce curs de schimb converteste euro in lei la calculul valorii in euro a texei care c u siguranta ca este in lei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.