Veste bună pentru românii din vestul țării: Mai multe zboruri spre DESTINAȚIILE de VACANȚĂ! Antalya, din AUGUST

Veste bună pentru românii din vestul țării: Mai multe zboruri spre DESTINAȚIILE de VACANȚĂ! Antalya, din AUGUST

Operatorii de turism au suplimentat zborurile spre Creta (Grecia) cu încă o cursă charter pe săptămână, anunță Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

Astfel, turiștii din partea de vest a țării au la dispoziție un număr mai mare de curse charter de vacanță cu zbor direct de pe aeroportul timișorean.

„Turiștii care și-au planificat sau își planifică o vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre: Rhodos – un zbor charter pe săptămână (miercuri) până în 30 septembrie 2020; Skiathos – un zbor charter pe săptămână (sâmbătă) până în 3 octombrie 2020; Creta – două zboruri charter pe săptămână (luni și joi) până în 28 septembrie 2020. Totodată, se așteaptă ca la începutul lunii august a.c. să fie operate câte 3 zboruri charter pe săptămână spre destinația Antalya, o destinație de vacanță care în fiecare an s-a situat în topul alegerii pasagerilor”, anunță conducerea aeroportului timișorean, într-un comunicat de presă.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea, ca din luna august, să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de compania Tarom. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția, se mai arată în comunicat.

„Deși ne aflăm într-o situație epidemiologică neașteptată, fiind și o perioadă cu multe restricții, turiștii nu au renunțat la vacanța de vară. Îi asigurăm de faptul că pe aeroportul Timișoara sunt luate permanent toate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire. Turiștii care nu au reușit până acum să își programeze vacanța pentru perioada estivală, încă mai pot alege o destinație cu zbor charter direct de pe aeroportul Timișoara. În funcție de preferințe, aceștia pot opta fie pentru una dintre destinațiile disponibile în insulele din Grecia, litoralul Mării Negre sau Turcia, fie pentru o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care ne așteptăm să fie operate zboruri charter în această toamnă”, a declarat Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

De remarcat, că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro.

  1. asteptam deschiderea aeroportului arad, indeplineste toate conditiie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.