Veste GROAZNICĂ pentru Simona Halep înainte de Indian Wells: Tenismena, în STARE DE ȘOC după ce a aflat asta!

Veste GROAZNICĂ pentru Simona Halep înainte de Indian Wells: Tenismena, în STARE DE ȘOC după ce a aflat asta!

Simona Halep a primit o veste groaznică înainte de a debuta la ediția din acest an a Indian Wells.

Familia sa este în doliu, după ce vărul primar al tenismenei, de 29 de ani, a fost găsit spânzurat cu un cablu în holul locuinței sale.

Potrivit poliţiştilor, Nicia Arghir, a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, de către un unchi al său, în holul locuinţei pe care tânărul o avea în municipiul Constanţa.

Echipa de cercetare ajunsă la faţa locului a găsit trupul tânărului întins pe jos în holul locuinţei, în faţa uşii de acces.

Potrivit primelor date, pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, ci doar cele provocate de spânzurare, din zona gâtului.

Trupul acestuia a fost dus la morga Cimitirului Central Constanţa pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Nicia Arghir nu a lăsat un bilet prin care să îşi justifice gestul. Tânărul este văr primar cu Simona Halep, mamele celor doi fiind surori.

Anchetatorii spun că tânărul ar fi avut mania jocurilor de noroc şi ar fi recurs la gestul disperat din cauza unor datorii strânse de-a lungul ultimelor luni.

Aflată în Statele Unite, unde urmează să participe la turneul de tenis de la Indian Wells, care începe miercuri. Halep nu a anunţat până acum dacă va juca la turneul american sau va reveni în ţară.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.