Vestea care CADE CA UN TRĂZNET peste români: Ce se va ÎNTÂMPLA cu SALARIILE în 2019

Vestea care CADE CA UN TRĂZNET peste români: Ce se va ÎNTÂMPLA cu SALARIILE în 2019

Senatorul liberal Florin Cîțu susţine că PSD şi ALDE au promis, într-un document trimis Comisiei Europene, îngheţarea salariilor în 2019.

„PSD i-a trădat și i-a mințit pe români. România în criză economică – PSD introduce măsuri de AUSTERITATE în 2019! Într-un document trimis Comisiei Europene PSD +ALDE promit înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019 la nivelul din Decembrie 2018. PSD +ALDE NU MAI APLICĂ LEGEA SALARIZĂRII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare)!”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook, postarea sa fiind însoțită de un extras din documentul trimis către CE.

Liberalul a mai afirmat că guvernanţii vor tăia de fapt salariile cu echivalentul ratei inflației. „Asta înseamnă că salariile sunt TĂIATE cu echivalentul ratei inflației. În plus creșterea dobânzilor va tăia și mai mult din puterea de cumpărare. În poza măsurile pe care PSD promite că le va lua la construirea bugetului pentru 2019. Este clar că legea pensiilor este doar o minciună. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizării unitare și PSD+ALDE mint că dublează pensiile”, a explicat senatorul liberal.

Sursa: Realitatea.net

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.