VEȘTI BUNE! Ce magazin alimentar IMPORTANT a anunțat PLAFONAREA prețurilor

VEȘTI BUNE! Ce magazin alimentar IMPORTANT a anunțat PLAFONAREA prețurilor

Lanţul de magazine Mega Image a anunțat că va îngheţa preţurile la toate produsele din magazine până cel puţin la final de aprilie 2020.

Înainte de a face asta, oficialii companiei susţin că vor reduce preţul la peste 1.000 de produse alimentare şi nealimentare de bază – cele mai căutate în această perioadă – şi la peste 150 de fructe şi legume, aducă 75% din toată categoria.

Alte produse incluse sunt lactatele, uleiul, zahărul, orezul, pastele, produsele de igienă şi curăţenie, informează bugetul.ro.

Reducerile sunt valabile atât în online cât şi în offline. În acelaşi timp, termenele de plată către furnizori care au cea mai mare nevoie în această perioadă au fost reduse.

Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care întreg lanţul de producţie şi de aprovizionare a fost dezechilibrat din cauza măsurilor critice adoptate de către autorităţile relevante în contextul COVID-19. Toate acestea influenţează dinamica preţurilor, prin urmare am decis să intervenim cu măsuri de urgenţă pentru a limita creşterea preţurilor produselor la raft, comercializate în magazinele noastre şi pentru a echilibra preţurile în această perioadă” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.