Vești BUNE de la meteorologi! Ce vreme vom avea DUPĂ 15 MAI

Vești BUNE de la meteorologi! Ce vreme vom avea DUPĂ 15 MAI

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

ANM anunță că vremea se va menține frumoasă și după data de 15 mai, dată la care Președintele României a anunțat că se vor ridica restricțiile de circulație. Astfel, vom avea parte de temperaturi ridicate și precipitații reduse, mai ales în zona montană.

Săptămâna 27.04.2020 – 04.05.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cele normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.05.2020 – 11.05.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare, local, în regiunile
extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 11.05.2020 – 18.05.2020

Temperaturile medii ale acestei săptămâni vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în toată țara, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice și la munte, dar și local excedentar în nordul extrem al țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal al perioadei.

Săptămâna 18.05.2020 – 25.05.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile extracarpatice, iar în regiunile sud-vestice, vestice și nord-vestice vor fi deficitare.

  1. Si unde-i vestea buna? Daca nu ploua nu o sa aveti papa ca sa functionati!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.