Vești bune pentru arădeni! Un mare ARTIST va cânta la Arad

Vești bune pentru arădeni! Un mare ARTIST va cânta la Arad

Nicu Alifantis, una dintre cele mai mari voci ale folkului românesc, ajunge la Arad și vă invită la un spectacol de aproape două ore alături de FragileBand – Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.

Evenimentul are loc vineri, în 4 octombrie, de la ora 19:00, la Filarmonica de Stat Arad și face parte din turneul Memorabilia – un tur de forță din această toamnă, un turneu care va ajunge în 20 de orașe ale țării.

Memorabilia este rezultatul delicat al instrumentelor acustice ce creează o alchimie perfectă între fragilitate și emoții puternice, între grație și îndrăzneală, din care s-a născut muzica pentru teatru. Colaborarea lui Nicu Alifantis cu teatrul cuprinde muzica a 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori români.

La concert, fanii vor putea achiziționa colecția „NICU ALIFANTIS – MEMORABILIA – THEATRE MUSIC COLLECTION” editată în 1000 de exemplare semnate și numerotate de autor în original, ce conține: Cartea muzicilor de teatru, în două volume, Cartea discurilor, discuri audio, discuri video și multe alte surprize.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani, la teatrul Maria Filotti din Brăila, orașul său natal. În peste cei 45 de ani de activitate a susținut 5200 de concerte și 60 de turnee în țară și în străinătate. A cântat în deschiderea concertului Bob Dylan de la București din 2010, iar de-a lungul carierei a concertat alături de mari personalități muzicale cum ar fi Donovan, Jerry Lee Lewis, The Platters, Toto Cutungo, Dionne Warwick sau Ricky Martin.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua de magazine Flanco, de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Arad sau online pe iabilet.ro. Preţurile sunt cuprinse între 69 şi 139 de lei.

Organizatorul concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pune la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Pentru mai multe detalii, îi puteți contacta la adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Pentru mai multe detalii despre Nicu Alifantis și concertele sale, găsiti pe alifantis.ro sau pe https://www.facebook.com/AlifantisOficial.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.