Vești bune! Valoarea tichetelor de masă va fi majorată cu 50%

Vești bune! Valoarea tichetelor de masă va fi majorată cu 50%

Valoarea tichetelor de masă va fi majorată cu 50%, măsura urmând să fie aplice de la 1 iulie.

Deputații liberali arădeni Sergiu Bîlcea și Glad Varga au votat pentru majorarea valorii tichetelor de masă cu 50%, de la 20 de lei la 30 de lei.

„Măsura se aplică de la 1 iulie și se încadrează în programul Sprijin pentru România, destinat atenuării efectelor crizei generate de război. Credem că aceste măsuri sunt necesare pentru a ajuta românii să facă față creșterii prețurilor, în cazul acesta al prețului produselor alimentare”, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Prin legea pe care am votat-o azi, plata taberelor pentru copii poate fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor. Prin extinderea utilizării voucherelor, ajutăm familiile cu copii și păstrăm scopul de a ajuta turismul. Este bine că reușim să dăm drumul pachetului de măsuri economico-sociale din programul Sprijin pentru România, două treimi dintre acestea sunt active și produc efecte. Reamintesc că din acest program, 60% vizează mediul de afaceri și investiții, iar 40% reprezintă sprijin pentru persoanele vulnerabile”, a precizat Glad Varga.

Foto: Arhivă (Rol ilustrativ)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.