Vești foarte rele pentru români! Urmează CONCEDIERI ÎN MASĂ

Vești foarte rele pentru români! Urmează CONCEDIERI ÎN MASĂ

Se anunță vremuri grele pentru sute de mii de români, care s-ar putea să-și piardă locul de muncă.

Potrivit președintelui Camerei de Comerț Româno- Germane, Dragoș Atanasiu, urmează o perioadă grea pentru România. Acesta spune că 400.000 de bugetari ar putea fi disponibilizați.

Atanasiu le-a transmis oamenilor de afaceri germani din România faptul că anul viitor va ajunge la putere un prim-ministru tehnocrat, care va lua această măsură, pentru ca apoi să renunțe la cota unică de impozitare și să adopte impozitarea progresivă. Toate acestea din cauză că România nu mai are bani destui pentru plata pensiilor și salariilor bugetarilor, iar în următorii 2-3 ani situația se va agrava și va fi nevoie de măsuri de austeritate.

Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane spune că este foarte posibil ca inițial politicienii să nu „umble” la pensii și salarii, iar atunci renunțarea la cota unică de impozitare va fi pe moment singura soluție de a obține bani la buget.

„Cota unică: e o părere personală, eu sunt susţinătorul cotei unice, dar cota unică n-are nicio şansă să supravieţuiască. Repet, nu pot să spun de unde vin discuţiile, dar după părerea mea personală cota unică nu are nicio şansă să supravieţuiască. C-o fi bine, c-o fi rău, nu sunt bani în România! În anii 2020, 2021, 2022 şi aşa mai departe, nu sunt bani pentru a plăti salariile şi pensiile conform actualei Legi a Pensiilor şi a Salarizării Unitare. Nu sunt bani!”, spune Dragoș Atanasiu.

 

Loading...
  1. Cei 400.000 de bugetari ar trebui sa re-invete, asta daca au stiut vreodata, ce inseamna sa muncesti pentru un salar, sa aduci plus valoare muncii tale, nu sa stea sa taie frunze la caini prin birouri supraaglomerate sau sa plimbe hartii spre bataia de joc a celor care muncesc real si le plateste salariile nesimtite. Asa ca hai sa nu le plangem de mila ca nu sunt o clasa de oropsiti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.