Vești PROASTE pentru arădeni! Aceștia nu vor mai putea fi tratați la Timișoara, în caz de infecție cu CORONAVIRUS

Vești PROASTE pentru arădeni! Aceștia nu vor mai putea fi tratați la Timișoara, în caz de infecție cu CORONAVIRUS

Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că nu vor mai fi primiți pacienți din alte județe.

Cristian Oancea, medic și director al spitalului respectiv, a declarat la Digi24: ,,Nu mai putem primi bolnavii din Arad, Hunedoara, Caraş. Rugăm autorităţile locale din aceste judeţe să ia măsuri şi să se implice!”.

Aceasta este o veste foarte proastă pentru arădeni, deoarece la Timișoara s-au vindecat cei mai mulți pacienți de coronavirus, mai exact 53 de persoane.

La nivel național au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara 28 la București, 6 la Craiova, 5 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași), potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Deci sunt 123 de noi cazuri, în doar o zi,  iar acestea sunt numai cifrele oficiale.

Autoritățile locale au declarat că arădenii diagnosticați cu noul coronavirus vor fi tratați la Spitalul TBC din Grădiște, de unde au fost externați pacienții și trimiși la alte unități sanitare. Cu toate acestea, spitalul nu este încă pregătit pentru a primi astfel de pacienți.

Foto: arhivă

 

  1. Asa se intampla cand , doar in cateva orase , se baga bani multi in spitale , in ideea ca vor prelua si cazuri grave din alte judete , iar cand apare necesitatea nu mai au locuri . Ar trebui finantate toate capitalele de judet in mod egal ,nu sa plimbam bolnavii cu salvarea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.