VEȘTI PROASTE pentru piețarii arădeni! Ce îi așteaptă

VEȘTI PROASTE pentru piețarii arădeni! Ce îi așteaptă

Primăria municipiului Arad anunță faptul că, potrivit unui nou proiect de hotărâre, piețarii vor plăti mai mult pentru folosirea locurilor publice în piețe, târguri și oboare.

În raportul de specialitate, la expunerea de motive, se arată că: „Prin Nota de fundamentare întocmită de SC Târguri Oboare și Piețe SA Arad, numărul 1307/13.06.2018, compania solicită majorarea  tarifelor  pentru serviciile prestate pentru folosirea locurilor publice în piețe, târguri și oboare. Majorarea tarifelor este justificata prin cresterea prețurilor la utilități, carburanți, salubrizare piețe, colectare și depozitare gunoi menajer, servicii de pază, amortismente, cât și punerea în funcțiune a mijloacelor fixe. Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Târguri Oboare și Piețe SA, Arad prin Hotărârea nr. 4/08.08.2018 a aprobat cu unanimitate de voturi majorarea tarifelor pentru serviciile prestate de către societate”.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de SC Târguri Oboare și Piețe SA Arad, la inițiativa consilierului local independent Marin Lupaș, este afișat la intrarea în Primărie.

Până la data de 19.11.2018, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente, anunță municipalitatea.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 09.11.2018, între orele 8,00 – 18,00 Luni- Joi şi 08:00-16:00 Vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro sau aici: 342 PH- top final

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.