VEZI cum a fost REALIZAT cel mai MARE SELFIE din ARAD! (VIDEO)

VEZI cum a fost REALIZAT cel mai MARE SELFIE din ARAD! (VIDEO)

Peste 100 de persoane s-au strâns săptămâna trecută la Arad pe strada Meţianu pentru a realiza cel mai mare selfie din oraş. Evenimentul a fost organizat de filmariaero.ro iar strada Meţianu a fost aleasă pentru a da culoare fotografiei şi asta pentru că în zona respectivă o asociaţie din Timişoara a montat sute de umbrele care crează un acoperiş multicolor.

VEZI VIDEO:

  1. Bai fratilor m-ati terminat cu selfie asta , toata ziua nu vezi si nu auzi altceva prin presa si televiziune decat moda selfie , oare chiar sa tampit lumea asa dintr-o data .

    Raspunde
  2. nu dintr-o data ci in cei 25 de ani de democratie-prostie

    Raspunde
  3. ada Doamne minte pe Pamant 18 august, 2014, 7:33 pm

    chiar ca ne-am tampit :(((

    Raspunde
  4. Raspunsul evident la intrebarea daca ne-am tampit nu poate fi decat DA. Generatiile ultimilor ani sunt absolut lipsite de orice activitate cerebrala. Exista si exceptii, dar suntem iremediabil pierduti. Cauza? Lipsa educatie, cel mai important lucru, efect in timp. Acum vedem esecul parintilor din anii 1990. Cine sa ii invete daca parinti lor sunt animale. Destramarea vietii de familie ara consecinte directe asupra educatiei. In al doilea rand, scoala, lipsa scolii in fapt, profesori indulgenti si nepasatori au creat generatii monstru. Si vestea „buna” e ca aceasta decadenta continua, chiar se amplifica pe zi ce trece. Solutia? Sincer nici nu stiu ce s mai spun…nu cred ca mai avem remediu…pacat

    Raspunde
  5. romanul e prost din nastere , iar o daca cu inaintarea in varsta devine tot mai tampit. de vine este sistemul in care traim .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.