Viața ta SEXUALĂ e pe DUCĂ? Unde greșești și cum poți reaprinde flacăra pasiunii în DORMITOR

De ce unele cupluri se bucură de sex chiar și într-o relație de lungă durată, iar altele se plictisesc și ajung să-l excludă de tot din viața lor? Diferența o fac lucrurile mici, dar importante.

S-a făcut un sondaj pe un eșantion de 38.000 de oameni din care a reieșit că peste 60% dintre ei nu sunt satisfăcuți de viața lor sexuală. Iar majoritatea se plâng de aceeași problemă: „Partenerul meu nu știe ce îmi place.”

Psihologii recomandă discuții deschise între parteneri, chiar dacă la început pot părea stânjenitoare. Din cauza lipsei de comunicare viața sexuală a mii de oameni are de suferit. Partenerul de așternut nu are de unde să știe care sunt preferințele celuilalt dacă acesta nu are curajul să-i spună/arate.

Potrivit sondajului, cei care sunt foarte mulțumiți de viața lor intimă îi acordă mai multă atenție, sunt mai spontani și dezinhibați, încearcă poziții noi, își fac masaj, folosesc jucării sexuale și investesc în lenjerie intimă sexy. De asemenea, nici conexiunea emoțională nu este de neglijat. Partenerii care își spun „te iubesc” și sunt afectuoși unul cu celălalt și în afara dormitorului vor avea parte de sex mai bun.

Așadar, soluțiile sunt simple și la îndemâna oricui, totul este să vrei!

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.