BREAKING NEWS/ SURSE: Remus Guţu cere DEMITEREA lui Iustin Cionca de la CJA (UPDATE)

BREAKING NEWS/ SURSE: Remus Guţu cere DEMITEREA lui Iustin Cionca de la CJA (UPDATE)

Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, îi cere lui Adrian Ţolea, preşedintele interimar al instituţiei, demiterea lui Iustin Cionca din funcţia de consilier al acestuia din urmă, pe motivul absenţelor nemotivate de la locul de muncă.

În opinia lui Remus Guţu, Cionca încasează, nemeritat, peste 8000 de lei în fiecare lună, deşi nu se prezintă la serviciu decât atunci când îşi aduce aminte.

UPDATE/ „Nu vine la serviciu decât de 2 – 3 ori pe lună”
Remus Guţu i-a cerut public lui Adrian Ţolea, într-o conferinţă de presă, să-l demită pe Iustin Cionca: „Îi cer preşedintelui interimar Adrian Ţolea demiterea domnului Cionca din funcţia de consilier personal. Nu mi se pare normal ca acesta să încaseze peste 8000 de lei, deşi nu vine la serviciu decât de 2 – 3 ori pe lună. Nici acum nu e la serviciu. Săptămâna trecută a venit o singură dată, dar nu a fost la lucru, la cabinet, ci probabil în interes personal”, a declarat Remus Guţu.

  1. acest indivi d cionca zis si marinica linge toate clntele pentu a-si urmari interesul propriu.halal candidat la presedentia consiliului judetean ,o ia pe urmele lui tipei

    Raspunde
  2. ce caracter jegos are cionca asta !!

    Raspunde
  3. nu spun nu, dar guta asta ce face? a tradat un partid, a lins oalele portocalii si acum arunca cu laturi. ruisnos

    Raspunde
  4. Cionca e singurul care face ” cu adevarat ” politica prtidului. Singurul lucru ciudat este ca domnul Gutu a observat chiar acum , de pe locul ” n ” pe care il ocupa pe lista PDL.

    Raspunde
  5. Foarte bine d-le GUTU asa trebuie pusa problema.CE face de acei bani???acest Iustin…….!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.