Vicepreşedintele CJA Remus Guţu, despre primarul Aradului, Gheorghe Falcă: Este „NARCISIST”

Vicepreşedintele CJA Remus Guţu, despre primarul Aradului, Gheorghe Falcă: Este „NARCISIST”

Remus Guţu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a declarat că Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad este „narcisist”.

Reacţia vicepreşedintelui CJA vine după ce l-a urmărit pe Gheorghe Falcă într-o emisiune TV. „Primarul Aradului a reuşit să-i jignească pe toţi locuitorii judeţului şi ai municipiului. A spus că doar el poate să reprezinte Aradul la guvern, în delegaţii oficiale, în relaţii externe, deoarece numai el ştie să vorbească, să se îmbrace, să aibă o conduită corespunzătoare. Cu alte cuvinte, doar el este deştept şi chipeş. Este cel mai frumos şi iubit politician din Arad”, a spus, ironic, Remus Guţu.
falca 1
Acesta se întreabă dacă nu ar fi mai indicat ca, pe viitor, Aradul să fie reprezentat de o persoană din afara politicii, mai ales că Gheorghe Falcă „nu o să poată ocupa, simultan, toate funcţiile pe plan local, naţional şi internaţional”.

Remus Guţu şi-a anunţat zilele trecute demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Arad şi i-a adus acuze grave, de competenţa DNA, primarului Gheorghe Falcă.

  1. Așa cum am bănuit citind titlul, acest articol nu reflectă realitatea ! Guțu nu are în bagajul verbal cuvântul ” narcisist” , cuvântul lipsește din declarație. Și da, Guțu nu știe să se îmbrace conform poziției pe care o are în administrația consiliului județean Arad. Poza din articol confirmă acest lucru! Cămașa domnului vicepreședinte e descheiată până la…buric.

    Raspunde
  2. Gutu, Onea,Ciul,Chambre, iotcu,cipri Luca ,Seculici,Nitu,Neamtu, Moisescu sunt doar o parte din cei sabotați si executați public de bilingvismul Facao !

    Raspunde
  3. Gutu, Onea,Ciul,Chambre, iotcu,cipri Luca ,Seculici,Nitu,Neamtu, Moisescu sunt doar o parte din cei sabotați si executați public de bilingvismul Facao !

    Raspunde
  4. Eu v-am mai spus ca gogu a luat-o razna rau.Daca nu va treziti in iunie sa-i dati liber va meritati soarta cu prisosinta.

    Raspunde
  5. aradeni va compatimesc de cei care va reprezinta la toate nivelele.

    Raspunde
  6. alde te asteapta cu bratele intinse

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.