Vicepreşedintele PNL Arad Geanina Pistru susţine că PSD ia în loc să dea

Vicepreşedintele PNL Arad Geanina Pistru susţine că PSD ia în loc să dea

Ca urmare a faptului că Guvernul Grindeanu nu va mai majora salariile la începutul anului viitor, cum era prevăzut în programul de guvernare, vicepreședintele PNL Arad Geanina Pistru este de părere că PSD a dat încă o palmă votanților săi și românilor care se bazau pe aceste creșteri salariale:

„În campania electorală de anul trecut, cei de la PSD îndemnau românii să păstreze ziarul lor de propagandă și să încercuiască zilele din calendar atunci când măsurile guvernului lor vor fi adoptate. Nu scria nimic despre ceea ce ar trebui făcut, cu ziarul, în caz că nu se respectă programul lor de guvernare. Iată că a sosit deja ziua în care propriul lor guvern admite că nu are pârghiile, fondurile și interesele necesare pentru a respecta promisiunea de mărire a salariilor în educație și sănătate. Dacă mai punem la socoteală faptul că cei de la PSD au în plan, prin Legea salarizării unitare, să oblige angajatul ca de la 1 ianuarie 2018 să își asume inclusiv contribuțiile la stat care reveneau angajatorului, este cât se poate de evident că Guvernul PSD-ADLE nu face altceva decât să își bată joc de electoratul lor, de români, de toți cei pe care i-a mințit cu nerușinare în campanie pentru a face rost de niște voturi în plus”, a declarat Geanina Pistru.

„Mi se pare o măsură de bun simț ca actuala coaliție de la guvernare să demisioneze și să admită că, în cele șapte luni de guvernare, nu au fost în stare să își respecte propriul plan. Pentru cei care am păstrat ziarul de campanie al PSD, cred că putem să încercuim zilele până când actualul guvern se declară învins de propria lor neputință”, a mai declarat vicepreședintele PNL Arad.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.