Viceprimar suspendat din funcţie de prefect. Despre cine este vorba

Viceprimar suspendat din funcţie de prefect. Despre cine este vorba

Prefectul Cosmin Pribac a emis, marţi, un ordin de încetare a mandatului de consilier local în cazul unui viceprimar, după ce acestuia i-a fost retras sprijinul politic.

Este vorba despre viceprimarul Comunei Cărand, Gligor Costuţ.

Potrivit informaţiilor noastre, acesta „a jucat la două capete” din punct de vedere politic, motiv pentru care PSD i-a retras sprijinul.

Viceprimarul ar fi fost racolat de PNL, propunându-i-se să candideze din partea liberalilor la alegerile locale din acest an.

UPDATE/ Ce spune prefectul
„Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a emis un Ordin prin care se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Cărand al domnului Costuț Gligor. Ordinul a fost emis în baza prevederilor art. 9, alin. 2, lit. h˄1 și alin. 4, respectiv art. 12, alin. 3 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali cu modificările și completările ulterioare, ca urmare a sesizării Organizației Județene Arad a Partidului Social Democrat privind retragerea sprijinului politic pentru domnul Costuț Gligor. Acesta ocupa și funcția de viceprimar al Comunei Cărand. Ordinul poate fi atacat la instanța de contencios administrativ în termen de 10 zile de la comunicare”
, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului.

Citeşte şi:
Un PRIMAR arădean A ÎNCĂLCAT LEGEA GROSOLAN, semnând CONTRACTE cu FIUL şi NORA sa

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.