Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă susţine că deputatul Dorel Căprar vrea desființarea unor locuri de muncă

Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă susţine că deputatul Dorel Căprar vrea desființarea unor locuri de muncă

Un grup de parlamentari, în marea majoritate ai PSD, a depus la Parlament o propunere legislativă prin care jocurile de noroc tip slot-machine vor putea să funcţioneze legal doar în cazinouri şi agenţii ale Loteriei Române, a declarat viceprimarul Aradului Cătălin Ţiţirigă, preşedintele Organizației Municipale PP-DD Arad.
Țițirigă se pronunță împotriva acestui proiect legislativ care nu face altceva decât să stabilească un monopol, dar să și lase fără locuri de muncă mii de români. „Proiectul a fost semnat de mai mulți parlamentari, în proporție de 83 la sută aceștia sunt ai PSD. Printre semnatari se află și deputatul arădean Dorel Căprar. Nu îmi explic cum de domnia sa poate susține acest lucru. Se va ajunge la pierdearea unor locuri de muncă dacă acest proiect va fi aprobat. Pe de altă parte, noi suntem împotriva instituirii monopolului Loteriei Române în acest caz”, a declarat viceprimarul  Cătălin Țițirigă.

Liderul PP-DD se arată surprins de faptul că reprezentanții PSD susțin un asemenea proiect, prin care se vor pierde locuri de muncă cu atât mai mult cu cât în campania electorală din 2009 susțineau crearea a nu mai puțin de un milion de locuri de muncă. „În campania electorală din 2009 Dorel Căprar susținea că prin programul de guvernare pe care îl vor pune în practică vor apărea un milion de noi locuri de muncă pentru români. Acum, prin acest proiect pe care îl susține se vor pierde mii de locuri de muncă. De asemenea, se vor pierde și sume importante de bani care, din aceste activități, veneau la bugetul de stat”, a precizat viceprimarul, susţinând că PP-DD se pronunță împotriva unei astfel de legi și, totodată, susține crearea de noi locuri de muncă, „nicidecum desființarea acestora”.

  1. Caprar sa își dea demisia din funcția de deputat pt ca a făcut numai rau împreuna cu toți PSD isti .nu au fost in stare sa facă un loc de munca! Acum vor sa desfinteze!??!!

    Raspunde
  2. Nimic pt arad ,doar promisiuni din partea PSD.pacat pt ca am crezut in ei!doar interesele lor personale ca de exemplu si acum vor sa pună mana si pe jocurile de noroc sa monopolizeze doar printr o singura firma.oare ce șpagă a luat dl Caprar pt susținerea acestei legi ???????

    Raspunde
  3. din poza asta pare a fi la chef acest domn viceprimar. parca a fost si el la psd sau doar ma inseala memoria. are dreptate, Caprar e jalnic, dar nici Titiriga nu valoreaza mai nimic, e Iuda, a pus mana pe banii lui Falca si acum ne da lectii din birtuţ…pardon nene, nu primesc sfaturi de la beţivi şi jucători împătimiţi de poker…

    Raspunde
  4. cin e e acest Ţuţuriga??

    Raspunde
  5. GOGU DE LA BARSA 17 aprilie, 2014, 11:41 am

    Problema spinoasa si nefasta a Loteriei Romane nu este aceea ca detine sau nu monopolul asupra unor jocuri de noroc mecanice sau electronice,ci aceea ca in momentul de fata este capusata de acel grec mafiot,care a reusit sa semneze din nou un contract oneros cu Statul Roman ! Prin acest contract grecoteiul isi rezerva o parte insemnata din profitul acestei institutii,profit care in loc sa se duca in sprijinul persoanelor cu dizabilitati [cum este in majoritatea statelor din UE],a deficitului sistemului public de pensii,sanatate sau educatie etc.,merge in buzunarul grecului si a celor de la Loteria Romana. Iar guvernul nostru,in loc sa ia masuri,tace……sau s-au dedulcit si cei din guvern laolalta cu grecul?! Domnule Tzitziriga,de ce partidul dumitale nu iese cu o initiativa legislativa in acest sens,cerand si o ancheta a DNA pe la Loteria Romana?? In loc sa faceti asta,voi va luati de muistul ala de cap-rar,care e a 7-a roata la cocie…….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.