Victimă LOVITĂ ÎN CAP CU TOPORUL de un bărbat care i-a pătruns noaptea în locuinţă!

Victimă LOVITĂ ÎN CAP CU TOPORUL de un bărbat care i-a pătruns noaptea în locuinţă!

Un bărbat a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile, după ce a intrat în casa unei persoane şi a lovit-o cu toporul în cap. Bărbatul a fost primit mandat de arestare la Judecătoria Lipova, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă respectiva judecătorie.
„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au solicitat Judecătoriei Lipova, la data de 07.07.2014, arestarea preventivă a inculpatului BARTA LAURIAN pentru infracţiunea de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată. Magistraţii Judecătoriei Lipova au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 zile”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.
„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în noaptea de 05/06.07.2014, prin escaladarea gardului a pătruns în locuinţa persoanei vătămate V.I. din Covăsânţ căruia i-a cerut bani şi pe care l-a lovit cu un topor în zona capului, apoi a scotocit prin toată casa pentru a găsi banii (…) Inculpatul este cercetat în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.