Victor Ponta: „Ne paşte un RĂZBOI”! Premierul a vizitat la Fabrica de Avioane din Craiova

Victor Ponta: „Ne paşte un RĂZBOI”! Premierul a vizitat la Fabrica de Avioane din Craiova

Premierul Victor Ponta a a firmat sâmbătă după-amiază, la Craiova, că situaţia din Ucraina, „care se agravează de la o zi la alta, reprezintă pentru România cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani”.

„Este o situaţie extrem de gravă ce se întâmplă acum în Ucraina. E din ce în ce mai rău în fiecare zi. Este cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru România. Acum vedem că decizia de a intra în NATO, pe care până acum nu am simţit-o ca fiind un beneficiu, de data aceasta se dovedeşte că va fi o decizie corectă, iar România are capacitatea militar şi strategic de a-şi îndeplini toate obligaţiile, în primul rând faţă de populaţie, cât şi către întreaga alianţă şi vine aici şi ca o extensie a responsabilităţii noastre faţă de românii de pe malul celălalt al Prutului”, a precizat Ponta.

Victor Ponta a făcut declaraţiile la Fabrica de Avioane din Craiova, unde le-a spus reprezentanţilor uzinei că, „deşi ne paşte un război”, vestea bună pentru ei este că vor avea comenzi, transmite Mediafax.

Premierul a mai afirmat, în acest context, că ţara noastră trebuie să fie cât mai bine pregătită pentru toate provocările de la graniţă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.