Victoria lui Abrudan

Victoria lui Abrudan

Alegerile pentru şefia Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad au demonstrat faptul că organizaţia judeţeană a liberalilor continuă să fie scindată. Şi că nu e vorba despre un mic grup de rebeli, condus de Ioan Cristina, Eusebiu Pistru şi Călin Abrudan, care face opoziţie grupării Falcă – Cionca, ci de jumătate de organizaţie.

Faptul că Petru Antal a câştigat şefia Ligii la numai 9 voturi în faţa lui Călin Abrudan, în condiţiile în care a beneficiat de sprijinul grupării Falcă – Cionca şi provine din rândul fostului PDL, care are cea mai mare pondere în noul PNL, ne arată o creştere spectaculoasă a taberei Cristina – Pistru, o tabără neîmpăcată cu alegerile desfăşurate anul trecut în filiala judeţeană, în urma cărora la conducere s-au menţinut Gheorghe Falcă şi apropiaţii săi.

Tot rezultatul alegerilor de la Ligă ne mai arată incapacitatea taberei aflate la putere în PNL Arad de a gestiona organizaţia. S-a vrut o umilire a lui Abrudan, o înfrângere care să-l scoată definitiv din joc, pe el şi pe Ioan Cristina, pe Eusebiu Pistru, eventual pe Igaş şi pe alţi contestatari. Nu a fost aşa, ba dimpotrivă. Cei aflaţi la butoanele PNL Arad au tremurat la numărătoare şi vor tremura în continuare, pentru că organizaţia începe să le fie tot mai potrivnică.

În aceste condiţii, se anunţă o toamnă nu tocmai liniştită la PNL Arad. Şi e bine că este aşa, pentru că lucrurile trebuie tranşate în partid, sub o formă sau alta. Ori o tabără o va elimina pe cealaltă, definitiv, ori se va renunţa la orgolii (ceea ce pare imposibil!) şi va sta toată lumea la aceeaşi masă. Asta, desigur, dacă PNL Arad mai vrea să conteze la alegerile din 2020.

Foto: Arhiva

 1. autorul are dreptate insa oricum nu vor mai conta la alegeri. PSD va castiga si la Arad

  Raspunde
  • Visul copilului de la tara, sau visul olteanului la Arad. La ce prostii faceti la guvernare voi PSD-ul, caci tu esti un PSD-ist cu carnet, asta e limpede precum e Chesa director pe degeaba la ARR, o sa zburati cu picioare-n dos, va linseaza lumea peste 1 an, au inceput protestele, stai sa vina primele facturi de gaz, curent si caldura, si o sa va ascundeti ca in ianuarie, precum sobolanii.

   Raspunde
 2. nu va castiga nici PSD nici PNL. vremea lor a trecut!

  Raspunde
 3. Bună ziua. Se pot spune multe lucruri despre situația critică din interiorul PNL Arad, dar se știe cine se face vinovat de această situație delicată și că trebuie să predea ștafeta celor care doresc o politică nouă îndreptată spre interesele cetățeanului.

  Raspunde
 4. Da. Sa plece Falca! Imediat! Si Pistru si Cionca si Igas! Si altii ca ei. Sa vina Parpala Calimente si Gheorghiof!

  Raspunde
 5. ABRUDAN ocupa-te de INEU, ai multe probleme de rezolvat ia exemplu de la primariile: SOCODOR ,CHISINEU CRIS ZIMAND SANTANA etc. Unii din asa zisii prieteni vor numai sa profite dupa tine, tu in primul rand trebuie sa te bazezi pe cei care te-au votat.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.