Victoria şi David Beckham, în pragul despărţirii?

Victoria şi David Beckham, în pragul despărţirii?

Unul din cele mai longevive şi urmărite cupluri din întreaga lume se pare că întâmpină de ceva vreme nişte probleme serioase.

David şi Victoria Beckham (fosta Posh Spice) sunt căsătoriţi de 16 ani şi au împreună patru copii, trei băieţi şi o fetiţă. Ei au rezistat eroic unei vieţi mereu sub lupa presei, amândoi fiind frumoşi şi faimoşi în egală măsură.

O apariţie recentă a cuplului confirmă faptul că ei trec printr-o perioadă mai neagră. Cei doi au participat recent, la un eveniment cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea magazinului Victoriei, din Londra.

Ei păreau abătuţi, iar potrivit martorilor, au fost distanţi toată seara, încercând să zâmbească forţat la poze. Surse din anturajul cuplului susţin că ei petrec tot mai puţin timp împreună, mergând şi la evenimente unul fără celălalt, dovadă clară că încep să ducă vieţi separate.

Prietenii lor îi îndeamnă să se mute cu toată familia la Los Angeles pentru a fi mai aproape unii de alţii şi pentru ca deplasările de afaceri să nu le afecteze relaţia.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.