Victorie de moral și motiv de sărbătoare pentru echipa HC Beldiman (GALERIE FOTO)

Victorie de moral și motiv de sărbătoare pentru echipa HC Beldiman (GALERIE FOTO)

Turneul de sală găzduit de orașul nostru a avut vineri mai multe rezultate importante iar lupta a trecut la un alt nivel.

Favorita locală, HC Beldiman, a reușit să obțină o victorie extrem de importantă împotriva unei echipe cu pretenții, LPS Timisoara. Meciul a fost trăit la maxim de la un capăt la celălalt, putând fi remarcați câțiva tineri de mare perspectivă de ambele părți. Fanii din tribune au reușit să se facă auziți și au reușit să ridice moral echipa arădeană pe toată durata meciului. La final, tabela s-a oprit la scorul 31-29, bucuria fiind la cote înalte, atât din partea tinerilor jucători cât si din partea antrenorilor (soților) Beldiman.

S-au arătat extrem de mulțumiți și de încântați și fanii prezenți pentru acest meci. Cei care doresc să-i susțină pe cei de la HC Beldiman, o pot face și sâmbătă, începând cu ora 13,30, la Sala Sporturilor „Victoria” din Arad.

Rezultatele înregistrate vineri: ACS Unirea Sântana – CS Sânnicolau Mare (35-23), CSSM Reșița – Școala Generală nr. 7 Timișoara (27-21), SCM Timișoara – CSS Lugoj (48-24).

  

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.