VIDEO/ A fost în excursie și a FILMAT totul. Când s-a uitat la imagini însă, a rămas ȘOCAT!

Acest bărbat a economisit mult timp pentru a-și putea permite o vacanță de vis. Când în sfârșit a reușit să plece, a vrut să filmeze toată aventura sa pentru a o putea împărtăși cu familia când se întoarce acasă.

Joseph Griffin din Irlanda și-a dorit foarte mult să ajungă în Las Vegas. Înainte de plecare, fiul său, Evan, i-a împrumutat camera GoPro, fără să-i explice foarte clar cum se folosește.

Bărbatul a ajuns în Las Vegas și a fost foarte entuziasmat de tot ce a văzut acolo, așa că a făcut un film în care, credea el, surprinde frumusețile orașului.

Nu mică i-a fost surpriza când s-a uitat la imagini și a constatat cu disperare că tot ce a reușit să imortalizeze a fost propria persoana care povestește despre atracțiile turistice din jur.

Camera GoPro era setată pe „selfie”, adică era în modul portret, iar el se filma din față fără să știe. Din păcate și-a dat seama prea târziu, la finalul excursiei.

Evan a postat o parte din video pe Youtube, făcând glume pe seama tatălui său, depășit de tehnologie.

Sursa: youtube

  1. Cat de stupid articolul si deZinformarea. GoPro.ul nu e un amarat de tel cu doua camere la fel de amarate. Are un singur obiectiv. Omul avea orientat cu bunastiinta obiectivul spre el…

    Raspunde
  2. Minunatii copii si profesori tireni ai patriei ,prin desenele lor au inveselit inima MS Regele Mihai ..Peste toate desenele si peste Romania pluteste dragostea curata a craiovenilor.Fiecare desen are un talc adanc si imptresioneaza prin ceia ce vrea si a reusit sa reprezinte.Pentru toti acesti mici artisti,Coroana de Otel este elementul care le-a marcat viata!Toate desenele mi-au placut.Am ras cu pofta de soarele cu ochelari din desenul lui Andronache Georgiana Daniela.Mi-a placut Coroana Regala din desenul lu Rotaru Diana care seamana cu o barca de salvare a Monarhiei pentru Romania.Ce spuneti Majestate de desenul? O tara Un Rege,Milooane de inimi !Acest desen m-a facut extrem de fericita!Asist la palcurile de romani din toate tinuturile tarii care vin spre MV si spre Casa Regala!Abia s-au pornit!Vor venii toti!Se adevereste visul meu din 1989 cand va spuneam sa va intoarceti in tara caci toti romanii va iubesc!Multumesc cu toata smerenia lui Dzeu pentru aceasta minune pe care o traesc aevea.Multa sanatate Majestate!Va doresc o noapte feerica!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.