VIDEO/ Acrobații care ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA, la cel mai incendiar spectacol organizat vreodată în România!

VIDEO/ Acrobații care ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA, la cel mai incendiar spectacol organizat vreodată în România!

Acţiune la cote maxime într-un show extravagant de freestyle motocross de ultimă generaţie – de asta vor avea parte toți cei care vor fi prezenți la evenimentul Masters of Dirt, prezentat în premieră în România, de Events.

Pe 4 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul Central, cei mai tari rideri din lume se vor da peste cap să lanseze în aer biciclete şi motociclete, într-o serie de acrobații incredibile.

Dublu backflip, dublu frontflip, triplu şi cvadruplu tailwhip şi the Kiss of Death sunt cele mai periculoase dintre acestea, dar vor fi și spectaculoase trickuri cu motor executate la mare înălţime de cei mai tari cascadori adunaţi de pe patru continente. În două cuvinte: MAXIMUM de ADRENALINĂ, în timp ce pirotehnistele de la Fuel Girls vor încinge spiritele, totul într-un show fără jumătăţi de măsură, după cum promit organizatorii.

A mai rămas doar o lună în care prețul biletelor este redus la Masters of Dirt în reţeaua Eventim. Astfel, până pe 30 aprilie, anumite categorii de bilete pot fi cumpărate cu discount de 10% (mai puţin cele VIP, cele pentru party şi cele pentru meet&greet).

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).

De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Preţurile biletelor variază între 57,6 lei şi 330 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă, vârsta cumpărătorului (copiii beneficiază de reduceri) şi momentul de achiziţie a biletului.

Foto: mastersofdirt.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.