VIDEO/ Activiștii de MEDIU au luat MĂSURI DRASTICE! Camioanele care transportă lemne sunt BLOCATE

VIDEO/ Activiștii de MEDIU au luat MĂSURI DRASTICE! Camioanele care transportă lemne sunt BLOCATE

Activiștii de mediu s-au săturat să vadă sutele de camioane transportând lemne tăiate din pădurile virgine ale României.

Zeci de activiști ai ONG-ului Agent Green blochează astăzi în aceste momente camioanele cu lemne din munții Făgăraș.

Treizeci de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș. Protestatarii trag prin această acțiune pașnică spontană semnalul de alarmă cu privire la distrugerea ultimelor păduri virgine din zona Vidraru care pun în pericol inclusiv lacul de acumulare, un obiectiv strategic pentru sistemul energetic national. Protestatarii au ocupat arborii cu corturi speciale și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați Ultimele Păduri Virgine” în limbile română și engleză, transmite Agent Green.

Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu national la exploatarea pădurilor virgine.

Agent Green blochează camioanele cu lemne din munții FăgărașProtestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu national la exploatarea pădurilor virgine 30 de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș. Protestatarii trag prin această acțiune pașnică spontană semnalul de alarmă cu privire la distrugerea ultimelor păduri virgine din zona Vidraru care pun în pericol inclusiv lacul de acumulare, un obiectiv strategic pentru sistemul energetic national. Protestatarii au ocupat arborii cu corturi speciale și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați Ultimele Păduri Virgine” în limbile română și engleză.

Posted by Agent Green on Friday, March 10, 2017

Sursa: Facebook.com/Agent Green

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.