VIDEO/ Apariţie CIUDATĂ pe cer în Colorado: Locuitorii au văzut trei OZN-uri!

VIDEO/ Apariţie CIUDATĂ pe cer în Colorado: Locuitorii au văzut trei OZN-uri!

Poliţia din Breckenridge (Colorado) este în alertă după ce a primit mai multe apeluri de la locuitorii din zonă speriați de apariția a trei obiecte neidentificate pe cer.

Oamenii cred că este vorba despre 3 OZN-uri. Cele trei obiecte zburătoare de forma unor triunghiuri sau a unor linii deasupra orizontului au staţionat pe cer mai multe minute, după care au dispărut.

„NORAD nu a semnalat nicio anomalie în acea locaţie. Investigăm cazul”, a declarat maiorul Beth Smith, purtătorul de cuvânt al Comandamentului nord-american de Apărare Aerospaţială. Și biroul şerifului din zonă investighează incidentul de la Breckenridge.

Poliţia a anunţat şi Forţele Aeriene americane, însă FAA a comunicat faptul că nu a primit niciun telefon din partea cetățenilor referitor la aceste obiecte zburătoare.

Reporterul televiziunii 9News, Matt Renoux nu crede că obiectele au fost nişte drone sau baloane meteorologice, deoarece ele au apărut stând pe loc timp de 15 minute, după care a apărut un flash de lumină, iar „obiectele au dispărut deasupra crestei muntelui”, a precizat Renoux.

Foto: openminds.tv

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.